ZULAISYA

Bila Dua Dunia Bersatu

Tentang Aku dan Dia

Nama aku Aisyah. Zulaisya – gabungan nama aku dan hubby, Zul.

Aku berasal dari Sarawak, umur 25 tahun. Married (of course).  Pernah stay di pelbagai negeri seluruh Malaysia. Tak jugak lah ‘pelbagai’. Cuma Selangor dan Labuan. Tu pun sebab study, and sebab ayah aku sambung study.

So, last degree aku dari MSU Shah Alam, Biomedicine. Tapi career aku Herbalife Independent Distributor.

Kat blog ni aku banyak cerita pasal Herbalife sebab aku hari2 minum Herbalife, dan kerja pun Herbalife, hubby pun buat Herbalife, kawan2 pun ramai dari kalangan Herbalife Distibutor. So, sangat susah nak elakkan bercakap pasal Herbalife.

Sharing kat blog ni sekadar nak menyampaikan apa yang ingin aku sampaikan, mungkin boleh dijadikan inspirasi atau perkongsian pengalaman kepada sesiapa yang berminat. Happy reading! =)


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: